Enkele voltooide projecten.

Revisie Lantech (rembrandt) doosopzetters

Bij ons is een aantal doosopzetters van lantech(rembrandt) gereviseerd.

Voor deze aanpak moest het bedrijf iedere twee weken 16 u onderhoud aan deze machines besteden. En tijdens bedrijf had de storingsdienst regelmatig aandacht nodig voor deze machines, om ze draaiende te houden. Het bedrijf draait 12 dagen 24u per dag en stopt dan 2 dagen om vervolgens weer 12 dagen 24u per dag in bedrijf te zijn.

Na de revisie is er aan deze machines nagenoeg geen storing meer geweest en is er buitenom smeren zeker een jaar geen onderhoud meer aan ondernomen. Dat betekent een zichtbare besparing van

19.320 € besparing op onderhoud in dat jaar
55.200 € besparing op storingen in dat jaar

De totale besparing ligt op

74.520 €

Arbeid is natuurlijk het duurst, maar hier dient ook een bedrag bij opgeteld te worden voor onderdelen . Dat betekent dus een nog grotere besparing dan hierboven is te zien.

De kosten voor revisie bedroegen 40.000 € aan uren en onderdelen voor 8 machines.

 

Plaatsen van een gereviseerde Hassia-Redatron foliemachine

Het bedrijf was op zoek naar een nieuwe machine. Na eenmaal met ons in contact te zijn gekomen, heeft deze klant ervoor gekozen een gereviseerde Hassia-Redatron foliemachine te kopen. Toen ze de machine zagen staan, konden ze niet geloven dat het om een gereviseerde machine ging. Hun eigen woorden waren; “Als je niets had gezegd hadden we gedacht dat dit een nieuwe machine is”.

Vernieuwen sealinrichting van een VAI foliemachine.

Het bedrijf had te maken met open zakken. Hun afnemers waren zelfs met claims gekomen, omdat ze niet goed gesloten zakken aangeleverd kregen.

Voor dit bedrijf hebben we een nieuw impulsseal systeem ingebouwd, waardoor dit probleem uit de wereld is geholpen. Tevens draait de machine nu 12 zakken per minuut, waar deze voorheen 6 zakken van 5 kg per minuut afgooide.

Verbetering Repac bekerdoseur voor 4 t/m 10 kg.

De doseur is geplaatst bij een bedrijf waar voorheen een eenkops weger stond die een tolerantie op zijn weging had van 10 %. Bij afwegen van 5 kg kon er dus ergens tussen de 4,5 en 5,5 kg in de zak komen. Het was echter de bedoeling dat de producten onder e-norm weg gingen.

De doseur heeft een capaciteit voor 5 kg met 30 stortingen per minuut. En stort met een tolerantie van 0,5% op het ingestelde volume.Gemiddeld draaien ze nu ver onder de 1% afwijking op het ingestelde gewicht. Nu kunnen hun producten onder e-norm worden verpakt.

Revisie van 2 Deltapack machines

Voor een mosselverwerkend bedrijf hebben wij 2 deltapack machines gereviseerd. De machines staan in een zeer aggresieve omgeving van zout water. Alle slijtdelen moesten vervangen worden. Het frame, lagerophangingen en lagerblokken zijn gestraald en geconserveerd. R.v.s delen zijn gepareld en grote oppervlakten zijn weer netjes opgepoetst. Vervolgens is alles weer met zorg in elkaar gezet.

Er waren grote problemen met folie doorvoer en seals van deze machines. Dit alles is opgelost door alles goed af te stellen. Met deze machines wordt nu probleemloos geproduceerd.

220 Formaatdeel voor een innotech sealmachine

De opdrachtgever was op zoek naar een gebruikt formaat. Het resultaat is hieronder te zien.

 

Plaatsen van een gereviseerde Redatron weger en Prewa 250 foliemachine In Maleisie

In Maleisie hebben we een lijn weg gezet voor het verpakken van friet. Het bedrijf importeert friet, vlees en ander soort voedsel wat in Maleisie niet is te krijgen. Ze gebruiken de machine om hun eigen merk friet in de supermarkt ketens van maleisie te vermarkten.

Naar startpagina